Shamrock Rovers won Stjarnan 1-0 – Icelandic Football

Shamrock Rovers won Stjarnan 1-0

Shamrock Rovers beat Stjarnan 1-0 in Iceland in the first leg.  Gary Shaw scored the goal for Shamrock Rovers after 38 minutes.  Shamrock Rovers where more aggressive than Stjarnan and had more shots at goal.  Stjarnan has all to play for in the 2nd game to have a change to go to the 2nd round.

Stjarnan’s team tonight:

enter site Stjarnan: click here (4-5-1) http://fiveonenine.ca/2013/11/san-francisco/ Goalkeeper: Haraldur Björnsson. Defenders: Jóhann Laxdal (Heiðar Ægisson 87), Daníel Laxdal, Brynjar Gauti Guðjónsson, Jósef K. Jósefsson. Midfielders: Hólmbert Aron Friðjónsson (Ólafur Karl Finsen 82), Eyjólfur Héðinsson, Baldur Sigurðsson, Alex Þór Hauksson, Hilmar Árni Halldórsson. Strikers: Guðjón Baldvinsson.
Subs: Sveinn S. Jóhannesson (GK), Óttar Bjarni Guðmundsson, Heiðar Ægisson, Hörður Árnason, Ólafur Karl Finsen, Kristófer Konráðsson, Máni A. Hilmarsson.